Майже 3 проміле: у Тернополі на Протасевича злапали п’яного водія. Що вирішив суд?

Опубліковано:
28 Грудня, 2021

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Читайте також

Присяжний Кременецького райсуду, який вчинив смертельне ДТП у стані алкогольного сп’яніння, відсидить 4 роки
На Тернопіллі за домашнє насильство засудили… жінку
Вимагачів, які спалили кіоски підприємця Юника, випустили під домашній арешт

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 1 листопада цього року у Тернополі. Близько третьої години ночі на вулиці Протасевича патрульні поліцейські зупинили водія автомобіля “ВАЗ 2104” (“Жигулі”), який порушував правила дорожнього руху. Про це інформує Терноград.

Під час спілкування у кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння спочатку проводився на місці зупинки. На табло драгера висвітлило результат – 2,9 проміле, що майже у 15 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

Водій “Жигулів” з отриманим результатом не погодився. Відтак, йому було запропоновано пройти повторний огляд у медичному закладі.

Але огляд у лікарні підтвердив результат огляду, поведеного на місці зупинки.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні водій свою провину визнав у повному обсязі та розкаявся у вчиненому.

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 2104” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #п’яний водій, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: