На будівлі Тернопільської облради встановили величезний портрет Степана Бандери (ФОТО)

27.12.2021 21:06   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
На адмінбудівлі Тернопільської обласної ради з ініціативи Михайла Головка сьогодні з’явився величезний плакат із зображенням Степана Бандери.

Читайте також

Михайло Головко: «Україна має вибудовувати власний потужний економічний сектор» (відео)
Не може бути двох Батьківщин: депутати Тернопільської облради розкритикували законопроєкти щодо множинного громадянства
Депутати Тернопільської обласної ради ухвалили обласний бюджет на 2022 рік
 
Очільник облради зазначив, що у такий спосіб хоче привернути увагу населення Тернопільської області до відзначення Дня народження Провідника та Героя України.
 
– 1 січня ми відзначатимемо 113-ту річницю від Дня народження Степана Бандери. Цього дня о 16:30 год. в Тернополі розпочнеться традиційна смолоскипна хода. Збір біля стадіону ім. Р. Шухевича.
 
Теоретик українського націоналістичного руху XX століття Степан Бандера народився у 1909-му році на Івано-Франківщині. Його життя обірвалося в досить молодому віці та пам’ять про нього живе у наших серцях. Переконаний, саме на таких постатях, як Степан Бандера повинні зростати наші діти! – наголосив Михайло Головко.
 
Також голова облради зауважив, що Тернопільська обласна рада закликала президента повернути звання Героя України з удостоєнням ордена Держави (посмертно) Степану Бандері за незламність духу у відстоюванні національної ідеї, виявлені героїзм і самопожертву в боротьбі за незалежну Українську державу.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі