Книги про Різдво зібрала для читачів Тернопільська бібліотека для молоді

Опубліковано:
26 Грудня, 2021

Тернопільська обласна бібліотека для молоді пропонує цікаву добірку книг на різдвяну тематику. Ці видання надійшли від Українського інституту книги. Одне із видань – від видавництва А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА «Нова радість стала». Це – книга популярних колядок та щедрівок, їх можна ще й послухати за допомогою QR-коду в безкоштовному музичному додатку. Там і відомі виконавці, і нові музичні формації, і уривки з двох щойно народжених різдвяних симфоній Мирослава Скорика та Івана Небесного.

Читайте також

Традиційний різдвяно-новорічний ярмарок стартує в Тернополі 10 грудня
Зорепад аудіоказок презентували у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля»
Як проводиться БІБЛІОЛІТО в Теребовлі, що на Тернопільщині

«У нас є книга Катерини Єгорушкіної «Різдво і мої дванадцять бабусь» — ця книга ознайомить із розмаїттям культур і розповість про українську діаспору. У дівчинки Марії багато родичів по всьому світу. Щороку вони із сім’єю подорожують і святкують Різдво в різних країнах. Мексика, Фінляндія, Ефіопія, Канада чи Австралія — скрізь свої особливі різдвяні традиції, які Марійка порівнює з українськими. Також пропонуємо книгу Надійки Гербіш та Ярослава Грицака «Велика різдвяна книжка». Різдво — свято з особливою атмосферою надії та дива. Голоси двох авторів переплітаються, щоразу додаючи нових смислів та інтонацій у розмову про найсвітліше свято. Історичні факти, роздуми про народження Бога, традиційні та комерційні символи, Різдво в маскультурі — мозаїка тем, що витворює особливе різдвяне співзвуччя. А також маємо книгу Моніки Утник-Стругали «Йдуть свята. Про Різдво, святого Миколая й новорічні традиції на світі». Можете уявити собі зиму без Різдва, сповненого ароматів, смаків та незабутніх традицій? Авжеж, ні! Та чи справді ви їх усі знаєте й чи однакові вони в усьому світі? Читайте і дізнавайтеся»,розповідають у бібліотеці.

null

 

 

null

 

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книжки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: