Жінці, яка викинула своє немовля у Товстому, оголосили підозру

Опубліковано:
25 Грудня, 2021

Обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк загрожує жительці Борщівського району. Тридцятиоднорічна жінка народила та викинула власне немовля.

Читайте також

Правоохоронці встановили особу 31-річної матері, яка залишила немовля на вулиці в Товстому
Новонародженого хлопчика, якого вчора підкинули в Товстому, довелося реанімовувати
На Тернопільщині померло немовля: до відповідальності притягнуть лікаря-акушера

Новонародженого хлопчика в пакеті на території недіючого молокозаводу селища Товсте знайшла місцева мешканка. Чотирнадцятирічна дівчина, проходячи повз, почула дитячий плач. Коли підійшла ближче, то побачила пакет з дитиною. Вона забрала її, занесла в місцеву крамницю та викликала поліцію.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські знайшли матір немовляти. Це – 31-річна мешканка одного з сіл Чортківського району. Жінка виховує з чоловіком чотирьох дітей.

Народила дитину вона у власному будинку на Чортківщині. Аби приховати пологи, загорнула  дитину в покривальце, поклала у поліетиленовий пакет і перевезла в напівзруйнованоме приміщення  колишнього  «Товстенського молокозаводу».

Жінці оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці матір’ю своєї новонародженої дитини) КК України інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #викинула немовля, #немовля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: