Волонтери благодійного фонду «Майбутнє Сиріт» передали дітям дарунки від Миколая

Опубліковано:
25 Грудня, 2021

146-ом дітям дарунки від Миколая передали волонтери благодійного фонду «Майбутнє Сиріт». Про це представники фонду повідомили у мережі Facebook:

«Миколай, разом із своїми помічниками, подолали 725 км. по Тернопільській області (різними ямистими дорогами), щоб привітати 146 дітей зі святом добра. Це ті діти, які найбільше чекали Миколая, а саме:

Читайте також

Політ на кулі: на Тернопільщині невідомий благодійник зробив сюрприз для вихованців інтернату
У Тернопільському «Карітасі» стартувала акція «Нагодуй бідного»
Де у Тернополі можуть отримати допомогу багатодітні та малозабезпечені сім’ї

80 дітей-сиріт, і дітей, які позбавлені батьківської опіки, діти з інвалідністю і зростають у сімейних формах виховання – у 9-ти Дитячих будинках сімейного типу в нашій області;

25 дітей, чиї сім’ї перебувають у складних життєвих обставинах і чиї мами є підопічними фонду за програмою «Руки допомоги», так як вони колишні вихованки інтернатної системи;

30 дітей – вихованці Бережанського ліцею-інтернату;

11 дітей – вихованці Тернопільського дитячого будинку для дітей шкільного віку.

Завдяки небайдужим людям, які жертвували кошти на рахунок Фонду чи приносили необхідні дарунки дітям у Резиденцію Миколая, жодна дитина не залишилась без уваги Миколая.

Кожній дитині, якій Миколай вручав дарунок, нам було приємно бачити усмішки на їхніх обличчях і радість, якою вони наповнювались в цей момент.

Найнеочікуванішим моментом для сім’ї, де зростають в турботі і любові діти-сироти, стали подарунки у вигляді побутових речей.

Отож, Миколай подарував таким сім’ям:

– 3 новеньких потужних порохотяги;

– 1 мікрохвильову піч;

– 1 кухонний міксер;

– 1 великий обідній стіл;

– 1 новенький великий комод;

– 1 ноутбук б/в.

Також ці сім’ї отримали натуральний квітковий #мед, пральні рідкі #порошки, настільні розвиваючі сучасні #ігри для дітей, #книги для дітей, футбольні, волейбольні, баскетбольні м’ячі.

Також діти з Бережанського ліцею-інтернату отримали:

– 1 кольоровий і 1 лазерний сучасні принтера,

– 1 сітку волейбольну.

А діти з Тернопільського дитячого будинку – отримали омріяні сани з рулем – аж 2 пари.

Також, 1 сім’я, якою опікується наш Фонд, і де проживає 2 дітей, отримали нові сучасні #санки. А інша сім’я, з даної категорії, де проживає 3 діток – отримала нову #мікрохвильову #піч і теплі #ковдри.

Миколай пороздавав усі свої дарунки потребуючим діткам, які збирав аж цілий місяць по усьому світі (з різних куточків України і за кордону).

Цьогоріч у *пакунок Миколая увійшли найнеобхідніші речі, про які мріяли діти і писали листи у наш Фонд (смачний шоколад; багато фруктів – ківі, апельсин, банани, мандарини; настільні ігри; канцелярське приладдя; сучасні модні записники; засоби особистої гігієни, кусочок любові Миколая).

Наш Фонд висловлює неабиякі слова ПОДЯКИ і ПОХВАЛИ усім #людям, які зробили такі дарунки дітям. Дякуємо Вам, що вірите в дива і ділитесь своїм теплом з потребуючими дітьми.

Отож, загальний бюджет витрат на Миколая на 146 дітей склав 107 415 грн. (подарунки для дітей і сімей, транспортні витрати, піца-паті в Резиденції Миколая).

Разом ми справді можемо більше.

P.S. В коментарях під постом ми кажемо: – ВЕЛИКА подяка УСІМ добрим людям, які долучились до Акції «Діти чекають Святого Миколая», пишуть волонтери.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #майбутнє сиріт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: