Пластуни принесли Вифлеємський вогонь тернопільським артилеристам

Опубліковано:
24 Грудня, 2021

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят пластуни принесли Вифлеємський вогонь миру військовим 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Скаути побажали військовослужбовцям миру в країні та затишку в домівках.  

«Щиро бажаємо, нехай святий дух наповнить наші серця добром та любов’ю, а світло Вифлеємського вогню зігріє своїм теплом та збереже наші родини», – побажали пластуни.

Нагадаємо, «Вифлеємський Вогонь Миру» – це традиційна міжнародна скаутська акція до святкувань Різдва Христового. Її проводять задля поширення символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа. Акцію у 1986 році австрійська започаткувала телерадіокомпанія ORF з міста Лінц. Спочатку акцію організовували для підтримки дітей з інвалідністю та усіх, хто потребує допомоги та уваги в передріздвяний час. До цієї справи долучилися скаути і продовжують цю традицію з року в рік.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вифлеємський вогонь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пластуни, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: