Дезінформаційні ігрища Кремля з використанням Білорусі

24.12.2021 13:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Росія продовжує свої глупі дезінформаційні ігрища, спрямовані на формування наративу про «українську загрозу».

Читайте також

Бруд. Кров. ФСБ.
Сергій Надал: Українці та місцеве самоврядуванню мають бути готові до протидії агресору
Кремль спричиняє зло навколишньому світу. У тім числі – руками ФСБ

Черговий фейк був придуманий Кремлем для виправдання нарощування російської військової техніки біля українського кордону, а також на території Білорусії, інформує Цензор.

Наприклад, 4 грудня білоруська влада заявила, що під час спеціальної прикордонної операції «Полісся», що проводиться Україною, український вертоліт Мі-8 нібито залетів на територію Білорусії, порушивши державний кордон країни.

Українська сторона заяву Білорусії спростувала. У Держприкордонслужбі підтвердили, що під час навчань використовується авіація, але порушень повітряного простору не було.

Це не перше і не останнє фейкове вкидання придумане Кремлем.

По-перше, це виправдання Кремлівської агресії щодо інших країн.

По-друге, це виправдання перед своїми платниками податків та іншими жебраками росіянами куди йдуть гроші з державної скарбниці, на нас, мовляв, усе наступають, хочуть захопити «велику расєю»...

По-третє, вигадуючи все нові й нові подібні історії, Москва намагається приховати свою відверту безпорадність перед ситуацією в Росії, яка в XXI столітті «скотилася» у темряву середньовіччя і ніяк не може зрозуміти відповідь на питання «Що робити?». І не хоче визнавати очевидної відповіді на запитання «Хто винен»? Тому і намагається сучасна влада Кремля захистити себе брехнею, бо крім відвертої брехні та фейків захистити себе вже нічим не може.

Але чи довго вистачить брехні та відвертих фейків?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі