Покоління Z — це люди, які росли в умовах сучасних технологій та загальної цифровізації. Умови, в яких вони жили, помітно вплинули на їх світогляд. Представники покоління Z цінують індивідуальність, і їх цінності також впливають на вибір квартири для проживання. Пропонуємо вам більш детально ознайомитися з цим питанням.

Економні квартири

Не варто помилятися і думати, що нове покоління може лише бездумно витрачати гроші, оскільки більшість його представників не знали бідності. Насправді вони можуть і вміють економити, тому що сучасні цифрові технології сприяють цьому. Адже зараз все, що потрібно для оренди недорогого житла — це зайти на OLX та подивитися, які там представлені квартири Тернопіль Оренда вас цікавить чи покупка — не має значення, адже тут ви легко знайдете підхожий варіант.

Втім, бажання заощадити властиво всім поколінням. Тому й OLX як сервіс підійде всім завдяки великій кількості вигідних пропозицій.

Просторе житло

Особистий простір — це одна з фундаментальних цінностей представників нового покоління. Ці психологічні патерни знаходять своє відбиття й у виборі місця проживання. Просторі квартири дуже цінуються сучасним поколінням. При цьому не варто плутати розмір та просторість. Під другим мається на увазі відсутність нагромадження зайвих деталей, яке цілком можливо і в маленькій компактній квартирі. В таких квартирах люди почувають себе більш вільно.

Екологічність

Популярність «екологічних» ідей не могла не позначитися на світогляді сучасного покоління. Люди почали розуміти, що природа — це їхній дім, а завдавати шкоди власному дому — це безвідповідальний вчинок, адже насамперед ви завдаєте шкоди собі, своїм дітям та онукам. Тому сучасне покоління тяжіє до екологічно чистих районів міста. Ті, хто може це дозволити, нерідко орендують приватні будинки (а також через можливість заощадити на комунальних послугах завдяки автономному опаленню).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #OLX, #квартири, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оренда, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: