У Тернополі відкрили бронзову скульптуру історичної частини міста

Опубліковано:
23 Грудня, 2021
У Тернополі відкрили бронзову скульптуру історичної частини міста. В урочистостях взяв участь міський голова Тернополя Сергій Надал.
“Відкрито ще одну бронзову скульптуру історичної частини міста, мета якої розповісти про історію Тернополя, зокрема, про ті споруди, що були у центральній частині у XVI-XVII століття та, які, на жаль, знищені. Таких бронзових мініатюр у нашому місті вже шість і вони покликані зберегти історичну пам’ять про минуле, завдяки їм можуть вивчати історію і школярі, і тернополяни, туристи і гості міста, – звернувся до тернополян міський голова Сергій Надал. – Окрім історичної цінності, цей об’єкт також є додатковою окрасою міста. Це ще одна локація, яка буде частиною туристичних маршрутів у Тернополі. Тому сьогодні хочу подякувати усім, хто доклав зусиль до втілення проєкту, ідейникам, натхненникам та авторам проєкту, завдяки яким постав цей бронзовий макет».
Знаходиться бронзовий макет поблизу фонтану «Сльози Гронського».
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міський голова Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: