Не ставте життя в режим енергозбереження — пийте воду

Опубліковано:
22 Грудня, 2021

Пити чисту воду так само важливо, як тримати в чистоті своє тіло і дбати про чистоту помислів. Адже здоров’я людини, а отже, якість її життя, прямо залежить від чистоти.

Щоб бути чистим, треба пити чисту та якісну воду. Найкраще надавати перевагу артезіанській. Лише та вода, що тече найглибшими артеріями землі, здатна якнайповнішою мірою прислужитися людині.

Жоден орган у нашому організмі не може повноцінно функціонувати без води, а вода артезіанська — найкраще “пальне” для енергетичної системи організму. Нерви, м’язи, серце, судини, мозок, нирки, кістки, гормони, щитовидна залоза — кожен орган і система в ньому потребують живої енергії природи.

Якщо у вас нема під руками власної артезіанської свердловини, то варто спробувати воду “Опілля”. Вода відомої своїми високими стандартами екологічності та натуральності ТМ “Опілля” видобувається на глибині майже 170 метрів у екологічно чистому регіоні Поділля. Артезіанська вода “Опілля” особливо чиста, бо знаходиться між двома водонепроникними шарами, тож її не можуть дістати жодні забруднювачі — ні бактеріальні, ані техногенні, в тому числі пестициди, що отруюють наші ґрунти. Сама природа створила найбезпечнішу воду!

Споживачі ТМ “Опілля”, котрі цінують справжнє, варті найчистішої води. А чистішої від артезіанської у природі не існує. Саме тому “Опілля” — це створена, очищена і захищена природою від забруднювачів найкраща вода.

За кожен її ковток вам подякує імунітет — він ставатиме щораз міцнішим і зможе чинити опір захворюванням. Палітра мікроелементів, що містяться в артезіанській воді, зміцнить кістки, зуби, м’язову тканину, волосся і нігті. Організм краще засвоюватиме поживні речовини, швидше виводитиме токсини, тож ви станете активнішими, стресостійкішими, забудете про втому, виснаження, безсоння, не набиратимете зайвих кілограмів, оскільки вода покращує метаболізм і налагоджує повноцінну роботу кишківника.

“Опілля” — це найпростіший спосіб зберегти здоров’я і поєднатися з природою. Пийте воду з насолодою, маленькими ковтками. Вона повинна бути кімнатної температури, щоби організм її краще засвоїв. Добову норму розподіліть на рівні частини протягом дня. Першу порцію випивайте натще, за щонайменше пів години до сніданку.

І — найголовніше: від кожного ковтка намагайтеся відчувати задоволення. Адже в такому разі все корисне, що нам його дарує, стає для організму вдвічі корисним. Прислухайтеся до своїх відчуттів, уявіть, як життєдайна волога наповнює кожну клітинку вашого тіла, як воно стає здоровішим, а м’який смак чистоти струменить у крові, наче сік під корою дерев, які весна щойно розбудила із зимового сну.

Прислухайтеся і розкажіть рідним і друзям, як це — відчувати, що матінка-земля переливає у ваші жили свої кришталево чисті соки. І ви, як дитина з молоком матері, вбираєте з ними найважливіше, найцінніше — прекрасне життя з усіма його тонами і напівтонами. Вбираєте на повну, не потребуючи пауз. І не важливо, скільки вам років — сім чи сімдесят.

Пам’ятайте: споживачі ТМ “Опілля” не ставлять життя на режим енергозбереження, джерела їхньої енергії невичерпні, адже вода “Опілля” — це жива енергія природи!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: