У Шумську чоловік прийшов просити пробачення у ексдружини, а натомість побив її і викрав авто

Опубліковано:
22 Грудня, 2021

Жителю Шумська поліцейські оголосили підозру за вчинення грабежу та незаконне заволодіння автотранспортом. Потерпіла від зловмисника колишня дружина. За десять років, відколи пара розлучилася, жінка спокою не мала. У місцевому відділенні поліції кажуть, що за цей період було задокументовано 11 фактів домашнього насилля.

Читайте також

П’яний збуй накинувся на людей з молотком, тепер отримав 5 років
На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який побив свою вагітну жінку
Судитимуть забіяку з Рівного, який смертельно поранив ножем терноплянина

Черговий прихід ексблаговірного – спроба залагодити конфлікти, адже за систематичне вчинення домашнього насилля було розпочато кримінальне провадження, і 51-річного шумчанина чекав суд. Зі слів потерпілої, колишній прийшов, аби просити пробачення, проте після спільного вживання алкоголю повернувся до звичних для нього методів впливу – погроз і фізичної насилля, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Жінка каже, що бив, душив, зірвав з шиї золотий ланцюжок. Аби не заявила в поліцію – відібрав мобільний. Конфлікт тривав цілу ніч, а близько п’ятої години ранку, забравши ключі, зловмисник ще й викрав її транспортний засіб.

Нетверезого водія за кермом краденої автівки зупинили поліцейські сектору реагування патрульної поліції на одній з вулиць Шумська. Щодо нього було складено адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Зловмисника було затримано в порядку статті 208 КПК та розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством) та частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За даними статтями слідчі Кременецького районного відділу поліції оголосили йому підозри. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побив, #пограбував, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: