В організмі тернопільського призера міжнародних змагань з біатлону виявили допінг

22.12.2021 08:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

В організмі 24-річного тернопільського призера міжнародних змагань з біатлону Руслана Бригадира виявили допінг.

Читайте також

Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний змушений піти на самоізоляцію на зборі в Норвегії
Тернопільському біатлоністу Дмитру Підручному — 30! Топ-5 найкращих гонок чемпіона
Тернополянин Дмитро Підручний виграв гонку переслідування на літньому чемпіонаті Німеччини

"27 березня 2021 р. офіцером допінг контролю НАДЦ було відібрано Пробу сечі у спортсмена Руслана Бригадира, яка показала несприятливий результат аналізу щодо речовини, яка міститься в  Забороненому Списку ВАДА 2021. З 20 грудня 2021р. до вияснення усіх обставин та винесення рішення, Руслан Бригадир тимчасово відсторонений та не зможе брати участь у змаганнях та навчально-тренувальних зборах", — йдеться в офіційному рішенні Міжнародного біатлонноого союзу.

Руслан Бригадир вважався одним з найталановитіших біатлоністів України, але поки повною мірою проявити себе не встиг. Він входив до команди Б збірної України, виступав на Кубку IВU. Найвагомішим досягненням в кар’єрі є срібна нагорода тодішнього етапу Кубка IВU в німецькому Арбері. Руслан тоді був стартером української чоловічої естафети. 

Ці змагання, на щастя, відбувалися ще до злощасного березневого аналізу (а саме — 17 січня), отож, нагороді Руслана й інших хлопців нічого не загрожує.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі