У Чорткові провели благодійний турнір з футболу до Дня Миколая

Опубліковано:
20 Грудня, 2021

У Чорткові провели благодійний турнір з футболу до Дня святого Миколая. Змагалися 12 команд з різних куточків району. Завдяки благодійним внескам футболістів, глядачів та підприємців, зібрали 22 380 гривень для реабілітаційного центру осіб з інвалідністю «Дорога в життя». За ці кошти планують придбати два кондиціонери.

Турнір відбувався 18-19 грудня на новому футбольному полі зі штучним покриттям на стадіоні «Харчовик». На змагання заявились наступні команди: «Сила людей» Чортків, Росохач, Мельниця-Подільська, Жилинці, Бурдяківці, Заводське, дві команди військової частини А1915, «Братство святого Йосифа» Чортків, «Хортиця» Чортків, Палашівка, Борщів. 

Переглянути матчі прийшли вихованці центру «Дорога в життя», які на полі виконали гімн України і пісню «Ой, хто, хто Миколая любить». 

12 команд поділили на 4 групи. У фіналі змагалися «Сила Людей» Чортків обіграла команду із Мельниці-Подільської – 6:1. а Росохач виграв у гравців із села Бурдяківці із рахунком 10:0.

«Переможця турніру довелось визначати аж у серії післяматчевих пенальті, адже основний час закінчився із нічийним рахунком 2:2. У підсумку футболісти Росохача виявились влучнішими за ФК «Сила людей», перемігши 3:2 по пенальті та здобувши звання чемпіонів. У матчі за 3 місце було забито аж 11 голів, де Мельниця-Подільська із рахунком 7:4 обіграла Бурдяківці», – розповідають організатори.

Благодійний турнір провели працівники управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради спільно з Федерацією футболу Чортківщини.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #турнір, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: