Розбив сусідський автомобіль: у Бережанах чоловік викрав ВАЗ і потрапив у ДТП

Опубліковано:
20 Грудня, 2021

Незаконне заволодіння автотранспорту інкримінують працівники поліції мешканцю міста Бережани. Чоловік викрав авто знайомого.

Із заявою про протиправне до поліцейських звернувся власник автотранспорту. Він повідомив, що з його гаражу зник ВАЗ 2107, а в скоєному він обґрунтовано підозрює свого товариша.

Працівники поліції з’ясували усі обставини злочину, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Бережанець вирішив незаконно скористатися чужим транспортом для термінової поїздки за межі міста. Непомітно проник в гараж знайомого та викрав авто. Порушник пояснив правоохоронцям, що мав намір згодом повернути транспортний засіб непомітно для його власника, однак на дорозі потрапив в ДТП і пошкодив автівку. Довелося телефонувати власнику ВАЗу. Той у свою чергу зателефонував в поліцію.

Відомості про подію слідчі внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань згідно статті 289 КК України. Триває розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: