Чому вода і час все розставляють на свої місця

Опубліковано:
19 Грудня, 2021

Класики світової літератури любили воду, бо знали про її користь для креативності.
«Вода і час розставляють усе на свої місця», — стверджував Александр Дюма. Додамо: не тільки в повсякденні, а й в організмі. Бо вживаючи щоденно потрібну кількість води, людина впродовж життя залишається здоровою і бадьорою.
Навіть тиждень без води може негативно позначитися на здоров’ї. Історії відомі випадки, коли люди потрапляли в екстремальні ситуації і зневоднювалися до втрати свідомості. Та щойно рятувальникам вдавалося їх напоїти, вони починали виходити зі стану анабіозу.
Тож пити потрібно достатньо, вчасно, і головне — якісно. Якщо у Вас вдома немає власного природнього джерела, то варто зупинитися на добрій артезіанській воді, наприклад “Опілля”. Є кілька підстав віддати перевагу саме цьому виробникові. Найперше – це вода з глибоких горизонтів, недосяжних для згубного впливу продуктів техногенної цивілізації. Вода «Опілля Артезіанська» видобувається зі свердловини завглибшки у 167 метрів. Від негативного техногенного впливу захищена водонепроникним шаром гірської породи. Воду видобуваються у екологічно чистому регіоні Поділля. За твердженням експертів така вода найчистіша.
Щоразу, наповнюючи склянку кришталево чистою водою, ми навіть не замислюємося, що п’ємо не просто воду, а еліксир здоров’я, створений природою і настояний на її живій енергії.
Склянка “Опілля” — і все в організмі стає на свої місця:
покращується травлення;
організм повнішою мірою засвоює поживні речовини;
токсини і шлаки виводяться ефективніше;
мозок починає активніше синтезувати необхідні нейрогормони та медіатори, що регулюють роботу організму на різних рівнях;
кисень до клітин транспортується швидше;
температура тіла залишається в нормі;
головний і спинний мозок захищені;
слизові оболонки зволожені;
шкіра зволожена і пружна;
суглоби «змащені» й прекрасно амортизують;
організм отримує порцію магнію — мінерала-антистресу, а кістки і зуби — життєво необхідний кальцій.
Отже, артезіанська вода не лише відновлює водний баланс в організмі, а й забезпечує його ефективну життєдіяльність. Тож бажання випити води — не просто забаганка, а сигнал організму про необхідність поповнити запаси живильної вологи-енергії.
Якщо води не вистачає, людина відчуває сухість у роті, запаморочення у спекотну погоду, часте серцебиття, м’язові спазми, спостерігає сухість шкіри і ламкість волосся, почувається втомленою і виснаженою. У такому разі якісна вода «Опілля» стає швидкою допомогою.
Привчіть себе пити достатньо води. Першу 250-грамову склянку важливо випити вранці натще, можна з ложечкою меду. Другу подаруйте собі перед обідом для покращення травлення. Третю і четверту випийте замість перекусів. П’яту — перед вечерею, бажано зі скибочкою лимона. Шосту — перед сном, це добре впливає на серце. Ось і маєте мінімум — 1,5 літра. А між тим пийте, коли відчуєте потребу. Дослухайтеся до свого організму, бо він мудрий, як сама природа.
Час, звісно, невблаганний. Ритм життя із кожним днем пришвидшується і змушує час бігти галопом, аби встигнути за нами. Але якщо під рукою пляшечка «Опілля», то вона домовиться із часом — і разом вони все розставлять на свої місця. Бо “Опілля” — більше, ніж вода. Це жива енергія природи!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олпілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: