Дізнайтесь продовження давнього крилатого вислову та скільки треба пити, щоб бути здоровим.

Організм людини — складна енергосистема, що працює на їжі та воді. Усі найважливіші процеси в ньому активує саме вода. Без неї людина за звичних умов може протриматися лише три-чотири доби. Відтак біологічні процеси в її організмі сповільнюються, а потім починаються незворотні зміни.

Твердження «вода — це життя» — не метафора, а прописна істина. Ось чому пити означає жити! А пити треба якісну воду. Якщо проводити аналогію, то залите у двигун авто неякісне пальне обернеться дороговартісним ремонтом. А от погана вода може забрати безцінне — здоров’я.

Тож здоров’я треба цінувати. Ще древні греки зрозуміли, що «Істина у вині, а здоров’я — у воді». А сучасні вчені довели: що чистіша й збалансованіша вода, то міцніше здоров’я. І в цьому — істина!

Аби переконатися в цьому, пийте якісну воду, наприклад «Опілля»! Є кілька підстав віддати перевагу саме цьому виробникові. Найперше – це вода з глибоких горизонтів, недосяжних для згубного впливу продуктів техногенної цивілізації. Вода «Опілля» видобувається зі свердловини завглибшки у 167 метрів. Від негативного техногенного впливу захищена водонепроникним шаром гірської породи. Воду видобуваються у екологічно чистому регіоні Поділля. За твердженням експертів така вода найчистіша.

“Опілля” це виробник відомий тим, що цінує справжню природну якість.«Опілля» не тільки м’яка і приємна за смаком, а й ефективно відновлює водний баланс в організмі, бо ж створена і захищена від забруднювачів різного штибу самою природою. А природа, за висловом Йоганна Гете, завжди правдива і права.

Також «Опілля» вирізняється підвищеним вмістом біологічно активних компонентів, необхідних для організму хімічних елементів і сполук.

Варто розуміти, що вода — це також ефективний косметичний засіб. Вона омолоджує шкіру, робить її пружною, а також виводить із організму токсини.

Тож аби відчути від вживання «Опілля Артезіанської» якнайбільше користі, потрібно пити її згідно з віковими нормами споживання води на добу:

  • 8—11 склянок — особам, віком від 14 років;
  • 3,7 літра — для дорослих чоловіків;
  • 2,7 літра — для дорослих жінок.

Загалом добову норму споживання води для здорової людини фахівці рекомендують визначати за формулою: 30 мл на кілограм маси тіла.

Як бачимо, піклуватися про здоров’я нескладно і навіть приємно, якщо ваш вибір — вода від “Опілля” — жива енергія природи!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: