На Гусятинщині в місцевого жителя поліція вилучила два кілограми канабісу та сушене листя коноплі

Опубліковано:
16 Грудня, 2021

Інформацію про те, що 37-річний житель села Чабарівка Чортківського району може зберігати наркотичні речовини, отримав дільничний офіцер відділення поліції №3 міста Гусятина.

Поліцейські отримали дозвіл на проведення санкціонованих обшуків за місце проживання та реєстрації чоловіка, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У селі Чабарівка, де зловмисник мешкає зі співжителькою, під час обшуку поліцейські виучили майже кілограм канабісу, сушені речовини рослинного походження, схожі на коноплю, та п’ять немаркованих таблеток. Того ж дня було проведено санкціонований обшук і за місцем реєстрації чоловіка – в будинку, де мешкає його мати. У результаті вилучено ще кілограм канабісу, сушені рослини та насіння коноплі. Усі речові докази направлено на експертизу.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу. Зловмисник стверджує що наркотики зберігав для лише власного споживання.

Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: