У Чорткові правоохоронці затримали двох осіб з наркотиками

16.12.2021 11:52   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

У нетверезого водія вилучили згорток з подрібненою речовиною, схожою на наркотичну, та кастет, у ще одного чортківчанина – таблетки та ампули з психотропними засобами.

Читайте також

У Збаражі поліцейські вилучили наркотичні засоби, які намагалися передати ув’язненому
Зброя і товару на три мільйони: на Тернопіллі затримали банду наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)
Наркотичну сировину у двох жителів Тернополя та області виявили працівники поліції

15 грудня під час відпрацювання Чортківського району співробітники карного розшуку спільно з групою реагування патрульної поліції зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль марки «ВАЗ-21099». Виявилося, його водій, 24-річний мешканець одного із сіл Копичинецької міської громади, перебував у нетверезому стані.

 Під час огляду автомобіля оперативники виявили згорток з подрібненою речовиною, схожою на марихуану, а також кастет. Звідки у чоловіка зброя та наркотики – правоохоронці встановлюють, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Цього ж дня оперативники задокументували ще один факт незаконного обігу психотропних речовин. Під час поверхневої перевірки у 41-річного жителя Чорткова виявили таблетки метадону, сонату та ампули димедролу. З’ясувалося, чоловік вже не вперше потрапляє в поле зору поліцейських – судимий за майнові злочини. Нещодавно суд призначив йому три з половиною роки ув’язнення за вчинення крадіжки. Проте чортківчанин не погодився з вироком і подав апеляційну скаргу.

Вилучене направлено на експертизу.

Відомості за обома фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає покарання до 5 років обмеження волі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі