На Теребовлянщині перевірять громадський транспорт на наявність ліцензії

Опубліковано:
15 Грудня, 2021

У Теребовлянській територіальній громаді проводитимуть комісійні виїзні обстеження з питань ліцензування перевізників, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Таких заходів вживатимуть через те, що на дорогах почастішали ДПТ за участі громадського транспорту.

Читайте також

Все що треба знати про електронну система оплати за проїзд у громадському транспорті
У Тернополі правоохоронці перевіряють дотримання карантинних вимог у громадському транспорті
У громадському транспорті Тернополя запрацює «Єдиний квиток»

Часто причинами аварій є те, що перевезення нелегальні, і у транспорті не дотримано усіх вимог, необхідних для перевезення пасажирів. Про це повідомив міський голова Теребовлі Олег Продан. 

«Нелегальний перевізник – це той, хто працює без ліцензії (або отримав ліцензію на нерегулярні перевезення, а сам займається регулярними), приховує свої доходи та не платить податки. Нелегальні пасажирські перевезення – це недоотримання коштів бюджетом та пенсійним фондом за рахунок несплачених податків та соціальних внесків, але передусім – це порушення наших з вами прав бути комфортно і безпечно перевезеними, нехтування елементарними правилами безпеки», – каже Олег Продан.

Міський голова доручив комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення провести виїзні обстеження та проводити активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо необхідності дотримання ними норм чинного законодавства стосовно прав і гарантій найманих працівників, серед фізичних осіб-підприємців – щодо легалізації зайнятості найманих працівників для одержання соціальних пільг та компенсацій в повному обсязі згідно чинного законодавства.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: