Артезіанська вода допомагає бути здоровим

Опубліковано:
13 Грудня, 2021

Чому вода важлива

Вода — найважливіша для людини після повітря. Цей незаперечний факт знає кожен. Адже людина сама значною мірою складається з води. Коли людина споживає недостатню кількість води, то може отримати купу проблем.

Швидка втомлюваність, брак свіжих ідей, головний біль, забудькуватість цілком може бути наслідком браку води в організмі, бо наш мозок — це 90 % вода.

Серцево-судинні хвороби та надмірна зношеність серця – також можуть бути наслідком недостатнього споживання води. Наша кров — це також на 85 % вода. Якщо води в організмі бракує, то кров стає густішою. Наше серце, яке до речі, теж на 73 % складається з води, змушене працювати “на межі” своїх можливостей.

Вода потрібна людині, щоб нормально дихати, бо наші легені на 83 % складаються з води. Брак води у легенях провокує скупчення слизу, що може спричиняти задуху. Недарма під час різних захворювань верхніх дихальних шляхів рекомендують пити більше рідини.

Вода сприяє травленню. Допомагає організму засвоювати корисні речовини і виводить шкідливі. Зрештою, головний фільтр організму, нирки — на 79 % також складаються з води. Брак води провокує багато хвороб цього надзвичайно важливого органу.

Тому експерти-дієтологи та лікарі рекомендують саме воду вживати для втамування спраги, кращого травлення і загалом для підтримання здоров’я організму.

Переваги артезіанської води

Людина мусить споживати щонайменше 1,5-2 літри якісної води. Йдеться не про рідину, як от чай, кава чи інші напої, а саме про чисту воду. На жаль, вода у водогоні не завжди повноцінно відповідає розумінню якості чистої питної води. Така вода піддається хлоруванню. В силу зношеності мереж часто взагалі непридатна для пиття без додаткової обробки чи фільтрування.

Тож, часто єдиним вибором є бутильована вода, яку можна придбати у магазині. Кращим вибором буде артезіанська вода “Опілля”. Ця вода має усі переваги притаманні артезіанським водам.

По-перше, артезіанська вода “Опілля” видобувається на глибині майже 170 метрів. Загалом, артезіанською може називатися лише та вода, котра розташована між двома водонепроникними шарами на глибинах понад 100 метрів. Підземні артезіанські басейни з’явилася в результаті геологічних змін багато століть назад. Їх глибоке розташування захищає воду від забруднень поверхневі води. Ця вода максимально захищена від бактеріологічного і техногенного забруднення. Тобто артезіанська вода захищена самою природою та є найбільш безпечною для споживання.

По-друге, артезіанська вода “Опілля” дає усі переваги чистої якісної води для організму такі, як покращення травлення; забезпечення нормальної провідності нервових волокон, що сприяє повноцінній роботі скелетних і гладких м’язів, серця, судин і головного мозку; сприяння нормальному виробництву гормонів; допомагає працювати щитовидній залозі, – і загалом робить наш організм здоровішим, що у свою чергу покращує імунітет та покращує опірність організму проти різних захворювань.

По-третє, артезіанська вода “Опілля” містить цілий перелік корисних мікроелементів притаманних для артезіанських вод. Кальцій — зміцнює кістки і сприяє розвитку м’язової тканини. Невелика кількість фтору — зміцнює зубну емаль і може запобігати захворюванням слизової рота. Калій та натрій — дозволяють підтримувати мінеральний баланс, Кремній — покращує стан волосся, шкіри та нігтів, а бікарбонати нормалізують баланс pH в крові, що дозволяє швидше відновлюватися та долати втому.

Зважаючи на важливість і користь артезіанської води, її рекомендовано вживати щодня у кількості 1,5-2 літри. Слід пам’ятати, що більшу частину води краще споживати у першій половині дня, бажано за 30-20 хвилин до прийому їжі, тоді сприятливий вплив буде помітний протягом кількох днів.

Тож, пийте на здоров’я, вживайте якісну воду, бо вода — це справжня жива енергія природи, котра додає нам сил для щоденних справ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: