iPhone 13 mini достатньо компактний, тому ви легко можете тримати його однією рукою. Однак падіння все одно можуть траплятися, тому ви маєте подумати про безпеку гаджета і використовувати футляр. Також не забудьте про захисну плівку iPhone 13 mini. Ми зібрали чохли для iPhone 13 mini тут.

Силіконовий чохол Apple з MagSafe

Ви не помилитеся з чохлом, який розробила сама компанія Apple. Фотографувати, заряджати та синхронізувати iPhone можна, не витягуючи його з чохла. Вибір кольорів для футляра найрізноманітніший, і, звісно, він сумісний з MagSafe.

Прозорий футляр Spigen Ultra Hybrid

Spigen – один із перших виробників чохлів для iPhone, який щороку випускає нові моделі аксесуарів, і знову він готовий захистити ваш смартфон. Футляр не перекриватиме колір вашого гаджета, тому про це можете не турбуватися. Чохли Spigen для iPhone 13 mini можна придбати тут.

Тонкий футляр Moshi Altra Hardshell з ремінцем

Цей тонкий футляр оснащений змінним ремінцем на зап’ясті для зручності роботи без рук, а текстурований малюнок покращує зчеплення з телефоном. Цей футляр сумісний з серією SnapTo.

Прозорий футляр Apple

Ви можете подумати, що це занадто просто, але офіційний Clear Case від Apple, тим не менше, вражає. Його варто купити тільки для того, що продемонструвати свою останню покупку та з усмішкою спостерігати, як усі повертають голови за вашим гаджетом

UAG розроблений для iPhone 13 Mini Case

Цей футляр виготовлений вручну з легкої конструкції. Він має п’ять шарів захисту, що включає фірмову раму UAG, протиударну серцевину, покриту шкірою верхнього волокна, полікарбонатну пластину зрізу, фурнітуру з легованого металу та протиударну гумову обшивку.

Захисний футляр для тренера

Цей легкий жорсткий корпус має закрите дно та протиударну раму. Корпус із фірмовими візерунками та графікою Coach забезпечує захист від падіння з висоти до 3 м, бездротовий і сумісний з Apple MagSafe.

Футляр OtterBox Commuter Series для iPhone 13 Mini

Один із фаворитів власників iPhone, Otterbox Commuter зручний у кишені та виготовлений на 35% з переробленого пластику. Він має двошаровий м’який внутрішній чохол і тверду зовнішню оболонку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порада, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #футляр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: