Які професії на Тернопільщині найбільш у попиті?

Опубліковано:
8 Грудня, 2021

На Тернопільщині роботодавці пропонують понад 1000 вакансій. Найбільше шансів знайти місце праці мають оператори котельні, машиністи (кочегари) котельної, водії, підсобники, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів, продавці, кухарі, швачки, листоноші (поштарі). Про це повідомив директор обласної служби зайнятості Василь Олещук. Він також додав, що уже тривалий час актуальними є вакансії лікарів, а саме – офтальмологів, анестезіологів, лікарів загальної практики. 

Читайте також

Завдяки індустріальним паркам: у Тернопільській області створять 10 тисяч робочих місць
Цьогоріч на Тернопільщині у попиті – водії!
На Тернопільщині є робота для водіїв різних автотранспортних засобів

«За сприяння служби зайнятості цьогоріч змогли знайти роботу 9 тис. краян, з них 94 – з компенсацією роботодавцям витрат єдиного соціального внеску, одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності отримали 4 безробітних, 61 – уклали контракт на проходження військової служби. До участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру було залучено 1178 осіб, після їх завершення 449 – працевлаштовані на постійні місця праці. Профпідготовкою та підвищенням кваліфікації було охоплено 2453 безробітних; 2408 – його завершили, з них 83,3% вже працевлаштувались. Також, 22 краян отримали безкоштовні ваучери на оплату навчання; 9 осіб підтвердили результати неформального навчання за професією кухар на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості», – каже Василь Олещук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професії, #робочі місця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: