Цієї доби дороги Тернопільщини чистили 128 працівників і 69 одиниць техніки

Опубліковано:
8 Грудня, 2021
Упродовж доби на дорогах державного значення працювало 69 одиниць очисної техніки та 128 працівників. Про це повідомив в.о. начальника управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства Михайло Олійник.

 
«Впродовж доби виникали ситуації з ускладненням дорожнього руху на автомобільній дорозі М-19, у районі населених пунктів Кровинка та Дружба. Зумовлено це неготовністю великовагового транспорту до зимового періоду», – каже Михайло Олійник.
 
Як додав в.о. начальника управління розвитку інфраструктури та дорожнього господарства, з метою забезпечення стабільної роботи дорожньо-транспортної галузі в осінньо-зимовий період 20212022 років підприємствами, що забезпечують експлуатаційне утримання доріг державного та місцевого значення, підготовлено понад 9 тис. тонн технічної солі та понад 17 тис. тонн піску. Залучено понад 276 одиниць техніки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чищення доріг
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: