Ідеї для основної страви: відбивні по-французьки

05.12.2021 19:48   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

1 кг свинячої полядвиці, 400 г твердого сиру, 200 г майонезу, 3 цибулини, 3 помідори, олія для смаження, сіль, чорний мелений перець за смаком.

М’ясо нарізати на порційні шматки, відбити. Кожен відбитий шматочок свинини посолити, поперчити і на бажання посипати іншими улюбленими спеціями. Скласти відбивні в зручний посуд, накрити і поставити маринуватися на 1-2 години.

Цибулю нарізати тонкими кільцями або півкільцями, помідори – тонкими кружальцями. В окремий посуд натерти сир на тертці з великими вічками. Деко  для запікання вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією. Викласти відбиті шматки свинини на деко в один шар, потім розподілити по їх поверхні помідори і кільця цибулі. Зверху овочів зробити товсту сітку з майонезу і акуратно ложкою розподілити майонез по поверхні м’яса.

Присипати все тертим сиром і теж рівномірно його розподілити. Поставити деко в уже розігріту до 200-220 градусів духовку на 20-30 хвилин до повного приготування м’яса і рум’янцю сиру. Не варто перетримувати відбивні в духовці, інакше вони можуть вийти жорсткими і сухими, а сир – пригоріти і перетвориться на кірку. Тому вже через 20 хвилин перевірте рівень готовності м’яса ножем.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі