Компанія "Бучачагрохлібпром" увійшла до Всеукраїнського рейтингу "Сумлінний платник податків – 2020"

04.12.2021 12:17   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

“Сумлінний платник податків – 2020”. Такий диплом у аграрній галузі отримало товариство з обмеженою відповідальністю “Бучачагрохлібпром”. Це єдине підприємство Тернопільщини, яке Асоціація платників податків України удостоїла  звання. Вручили почесний диплом та відзнаку його представнику, голові спостережної ради – Петру Івановичу Гадзу.

Читайте також

Фермерське господарство «ГАДЗ» відкриватиме африканські ринки
Учні Тернопільської ЗОШ №6 відвідали ферми товариства «Бучачагрохлібпром», а також сади та виробництва ФГ «Гадз»
У “Бучачагрохлібпром” приїхали повчитися понад дві сотні молочників з усієї України

«Немає директора Попеля Казимира Ярославовича. Це йому нагорода, бо я власник, а він — директор. От, власне, нічого складного не було. Коли ти працюєш легально, то тобі дуже просто ти маєш показники, показники сплачених податків, скільки працюючих місцевих, ПДВ, державних і таке інше і тобі дуже просто», — відзначив голова спостережної ради товариства «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз.

Підприємець зазначив, отримання такої нагороди свідчить, що легальний і правильно організований бізнес є завжди успішним. У 2020 році їхня компанія інвестувала понад 139 мільйонів гривень у реконструкцію молочно-товарного комплексу в селі Пилява. Отож, хороших показників вдалось досягти навіть попри карантин.

«Колись податківця боялися. Сьогодні податківець є партнером. Це дуже приємно, що власне є такий діалог і ми бачимо, що все менше і менше стає тіньового бізнесу в Тернопільській області і на Україні», — підкреслив Петро Гадз. Я би радив підприємцям, які в тій чи іншій галузі відкривають бізнес, вірити в себе, вірити в свої можливості. Мати мрії, бізнес план і вони завжди збуваються».

Рейтинг “Сумлінні платники податків” в Україні організовують уже протягом 10 років. Наша область цьогоріч долучилась вдруге. Її успішно представило підприємство “Бучачагрохлібпром”. Там активно розвивають насінництво, тваринництво, власне виробництво борошна та круп. Вже цього року підприємтво інвестувало у три молочно-товарних комплекси. Загальна сума – майже 370 млн грн. У податковій зазначили, в компанії “Бучачагрохлібпром” створено майже тисяча робочих місць. А середня зарплата працівників – близько 20 тисяч гривень. Усе це позитивно впливає на розвиток нашої області.

«На протязі року заплатив дійсно найбільше податків в області, а це десь приблизно біля 80 мільйонів державного бюджету, біля 70 млн податків і надходжень до місцевого бюджету. А це і земля і ПДФО, податок на нерухомість. Що таке місцеві бюджети, це якраз і є розвиток громад», — заявив начальник ГУ ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

Загалом, під час урочистої церемонії нагородження переможців Всеукраїнського ювілейного рейтингу “Сумлінні платники податків” нагородили майже 20 підприємств нашої країни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі