Репутація як незайманість – втрачається раз і на завжди!!!

03.12.2021 19:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Саме така фраза приходить на думку, коли дивишся відео вибачень «Великого і всебачущого розслідувача» Бігуса перед таким нардепом як Ілля Ківа. 
 
 
Після перегляду, на думку одразу спадають декілька головних питань.
 
Перше: а скільки таких «розслідувань» по таким самим наводкам своїх джерел, нібито, в правоохоронних органах Бігусом проводилось раніше? І якщо ці джерела вас підставляють, може є сенс їх оприлюднити? Хай країна знає своїх героїв. Чи може ніяких джерел не існує, а Бігус просто відпрацьовує грошові замовлення?  
 
Друге: відповідно вибаченням, достовірність «розслідувань» падає приблизно до 0,001%? І чи будуть у зв’язку із цим підписники знову «скидуватись» на нові, ймовірно такі самі достовірні?
 
Третє: як вплинуть вибачення перед такою «зашквареною» особою як Ківа на без того падаючі рейтинги Бігуса і його команди? А може в майбутньому ми побачимо вибачення перед іншими об’єктами «розслідувань»?  
 
Журналісти проекту «Бігус інформ» дуже полюбляють закидати установи публічними запитами з різними провокаційними питаннями. Так ось, дуже хотілось би отримати від нього відповіді на наші питання! Чекаємо.   
 
Джерело: fake-news

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі