У Тернополі 35-річний чоловік кілька разів вистрілив іншому в голову з пневмата

03.12.2021 15:21   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

До лікарні з множинними забійними ранами голови госпіталізували жителя Тернополя. Травми чоловік отримав в результаті суперечки. Про потерпілого лікарі повідомили на лінію "102". 

Читайте також

У Тернополі 18-річний молодик під час бійки підрізав 47-річного чоловіка
Вибили зуби: в одному із нічних клубів Тернополя трапилася бійка
«Заступився за друга»: у Тернополі з ножовим пораненням шпиталізували 26-річного чоловіка

За попередньою інформацією, потерпілий разом з компанією 2 грудня близько 21:00 відпочивав у підвальному приміщенні багатоповерхівки. Шум заважав людям і один із сусідів вийшов заспокоїти відпочиваючих. Проте це йому не вдалося. Молоді люди почали словаесно ображати місцевого мешканця. Останньому не сподобалося це і він повернувся до них зі зброєю - із пневматичним пістолетом. 

У ході розмови 35-річний тернополянин вистрелив в голову співрозмовнику. На місці події працювали правоохоронці. За попередньою інформацією, загрози життю потерпілого немає. Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження). Триває слідство. Про це інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі