Компанія Carlsberg Ukraine потрапила до рейтингу найкращих роботодавців України 2021

03.12.2021 12:46   Джерело: Carlsberg Ukraine
Опубліковано : Новини Тернопілля

Нещодавно видання «Фокус» підбило підсумки 2021 року та оголосило рейтинг найкращих українських роботодавців. Компанія Carlsberg Ukraine отримала відзнаку як один із найкращих роботодавців у своїй галузі.

Експертне журі звертало увагу на такі критерії: репутація компанії, наявність офіційного працевлаштування, середній рівень заробітної плати, можливості для кар'єрного зростання, наявність тренінгів і навчання, програми стажування для студентів, відгуки працівників щодо задоволеності роботою у компанії тощо.

Читайте також

Carlsberg Ukraine отримала одразу дві нагороди за результатами конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України 2021»
Як правильно заряджати телефон? Поради з енергоефективності в «Календарі сталих звичок»
Львівська пивоварня приєдналася до глобального проєкту озеленення планети: іменне дерево з’явилося на проспекті Свободи у Львові

Варто зауважити, що Carlsberg Ukraine входить до складу Carlsberg Group, одного з провідних світових виробників пива. Компанія має заводи у Запоріжжі, Києві та Львові. Нині там працюють понад 1350 осіб. Співробітники мають змогу пройти навчальні курси, тренінги й семінари, отримати медстрахування та щомісячну премію. Компанія також впровадила політику різноманітності та інклюзивності. Її суть полягає у наданні рівних можливостей для кар'єрного зростання незалежно від соціальних характеристик. Сьогодні у компанії працюють співробітники від 21 до 70 років, 4% штату — люди з інвалідністю.

Відзначимо, що Carlsberg Ukraine активно дбає про працівників під час пандемії Covid-19. Відразу після старту державної програми з вакцинації організованих колективів компанія розпочала щеплення на заводах і на сьогоднішній день має більш ніж 63% вакцинованого персоналу.

У рамках рейтингу роботодавців від видання «Фокус» Євген Шевченко, генеральний директор Carlsberg Ukraine, дав нове інтерв’ю, в якому розповів про:

  • виклики, що постали перед бізнесом у період COVID-19, і як у компанії на них відреагували;
  • зміни в трудових відносинах під впливом пандемії;
  • діджиталізацію бізнесу та держави;
  • вплив ситуації з потраплянням окремих регіонів до «червоної зони» карантину;
  • нові тенденції у сфері зайнятості, що виникли під впливом пандемії.

Переглянути його можна за посиланням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Carlsberg Ukraine  

Коментарі