Перший Народний Дім «Просвіти» постане у Кременці

Опубліковано:
2 Грудня, 2021

Легендарна Лілія Следзінська – голова Кременецького ВУТ «Просвіта» імені Тараса Шевченка, особлива натхненниця, ініціаторка та організаторка найсучасніших задумів – проєктів. Маючи за плечима поважний життєвий досвід, не сидить склавши руки. Їй до всього є діло. А для молодих просвітян вона добрий взірець, як не падати духом за будь-яких обставин, тим більше – не чекати манни з неба. До слова. У 2018 році Кременецька «Просвіта» відзначила 100-річний ювілей.

Нещодавно добра звістка про новий проєкт Лілії Адамівни, облетіла світ (нашого цвіту по всьому світу!). Про це також повідомляє на своїй шпальті Всеукраїнський культурологічний тижневик «Слово Просвіти» (Київ): «Кременецьке районне об’єднання Товариства «Просвіта» скликає громадян України і добродіїв усього світу долучитися до збору коштів на будівництво першого в Україні за часів її незалежності Народного Дому «Просвіта» в стародавньому місті Кременець. Отримувач: БО Благодійний Фонд НАРОДНИЙ ДІМ ПРОСВІТА, ЄДРПОУ 42644114  Банк отримувача: АТ КБ «Приватбанк», п/р UA 233387830000026004052536956

Варто додати, що влітку, на місці майбутнього будівництва, була проведена толока: славний зачин з Божого благословення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дім «Просвіти», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: