5 причин пити більше води

02.12.2021 14:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Вода — основа життя. Ця теза відома всім. Але наскільки вода справді важлива для нашого щоденного життя. Наведемо щонайменше п’ять причин, чому варто пити воду і, щонайменше три, чому варто пити саме воду “Опілля Артезіанська”.

    1. Мозок людини на 90 % складається з води. Швидка втомлюваність, брак свіжих ідей і навіть головний біль може бути наслідком браку води в організмі.
    2. Наша кров — це також на 85 % вода. Якщо води в організмі бракує, то кров стає густішою і це загрожує спровокувати серцево-судинні захворювання.
    3. Легені людини на 83 % складаються з води. Брак води у легенях провокує скупчення слизу, що може спричиняти задуху. 

 

  • 79 % нирок, головного фільтру організму, також складається з води. Брак води провокує багато хвороб цього надзвичайно важливого органу.
  • Серце, “мотор” нашого організму, на 73 % складається з води, як і м’язи, які допомагають нам рухатися, дихати і взагалі жити — також на 72 % вода.

 

Ми з’ясували: “Пити — значить жити!”

Головне ж обирати якісну і корисну воду. 

Вода “Опілля Артезіанська”:

 

  • Натуральна, як і вся продукція, що випускається під ТМ “Опілля”
  • Кришталево чиста, бо видобувається на глибині майже 170 метрів, з горизонту, що не зазнав негативного техногенного впливу людини.
  • Екологічна і корисна, бо видобувається у екологічно чистому регіоні Опілля.

 

Тож, вода “Опілля Артезіанська” — це жива енергія природи і добрий вибір для тих, хто хоче допомогти собі залишатися молодим, креативним та здоровим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі