Перенесення робочих днів: скільки відпочиватимуть тернополяни у 2022 році

Опубліковано:
2 Грудня, 2021
1 грудня на засіданні виконкому прийняли рішення про перенесення робочих днів у Тернополі в 2022 році.

Зокрема, як повідомили в мерії, робочі дні перенесено з понеділка 7 березня на суботу 12 березня та з понеділка 27 червня на суботу 2 липня.

“Такі зміни введені з метою раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2022 році: 8 березня – Міжнародного жіночого дня та 28 червня – Дня Конституції України, а також на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2021 року №1004-р “Про перенесення робочих днів у 2022 році”, – зазначили в міськраді.

Виконавчий комітет рекомендує керівникам підприємств, установ і організацій Тернополя перенести робочі дні відповідно до даного рішення. Це стосується працівників, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень із двома вихідними днями – в суботу та неділю.

Нагадаємо, що загалом на 2022 рік заплановано 116 вихідних: найбільше на початку року – 12 неробочих днів. У травні та жовтні їх буде 11.

Як повідомляє ТСН, на початку Нового 2022 року українці отримають змогу відпочити аж три дні: від 1 до 3 січня. Оскільки 1 січня припадає на суботу, то вихідний переноситься на понеділок – 3 число.

Неробочими також будуть вихідні від 7 до 9 січня, тому що Різдво Христове припадає на п’ятницю.

Вихідні у 2022 році, інфографіка “Слово і діло”

derzhavni svyata u 2022 roczi ru large

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #календар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: