У Кременці відновили дорогу до опорної лікарні

Опубліковано:
30 Листопада, 2021
За сприяння Тернопільської обласної ради та Михайла Головка у Кременці відновили дорогу на вулиці Горбача.

– Зараз у Кременецькій громаді відбувається середній поточний ремонт ділянки шляху. Замовником даного проекту є наше комунальне підприємство «Наглядінвестбуд». Підрядник – ТОВ «ТехноБудЦентр». Тернопільська обласна рада і надалі допомагатиме нашим громадам покращувати добробут і якість автомобільних шляхів,  говорить депутат Тернопільської обласної ради Назарій Головко.

Під час ремонтних робіт було проведено демонтаж старих бордюрів, укладено вирівнюючий шар покриття. Також обабіч дороги встановили  нові бордюри та уклали тротуарний камінь.

Цей відрізок шляху має для Кременця й  стратегічне значення, говорить міський голова Андрій Смаглюк.

– Після того, як утворилася громада, нашим пріоритетом стало будівництво доріг. Завдяки підтримці обласної ради та зокрема Михайла Головка ми сьогодні організовуємо великий проект – будівництво дороги по вулиці Горбача. Це шлях до нашої опорної лікарні. Спільними зусиллями Кременецької міської та Тернопільської обласної рад ми поступово будемо робити наші дороги в громаді якіснішими. Дякуємо за підтримку Михайлу Головку, – додає Андрій Смаглюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #облрада, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: