Політ на кулі: на Тернопільщині невідомий благодійник зробив сюрприз для вихованців інтернату

29.11.2021 18:56   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Вихованці Бережанського ліцею (інтернату) отримали особливий подарунок від благодійника – політ на кулі. Хто зробив такий сюрприз – невідомо, є лише інформація, що це від тернополянина М., який виявив бажання залишитися анонімним. Про це у мережі Facebook повідомили представники благодійного фонду «Майбутнє сиріт», до яких і звернувся доброчинець:  

«Діти побачили місто Бережани з висоти пташиного польоту, відчули адреналін та пережили море різних емоцій - від радості до переживань. 

«Клас», «круто», «трішки страшно» «бомбезно», «огооо…» 

Цей момент запам’ятається дітям на все життя, адже піднятися на повітряній кулі, не є частою можливістю будь-якій людині. 

Окрім того, діти, на власні очі, дізналися принцип, як запускається повітряна куля і, які труднощі можуть виникнути у людей, що займаються таким видом спорту. 

фото - Майбутнє Сиріт

Саме таких емоцій, вражень, уваги чекають діти і запам’ятають на довго ніж великі гори солодощів. 

Ми дякуємо дирекції Бережанського ліцею, за відкритість до втілення таких ідей для своїх дітей і здійснення їх мрій. 

Дякуємо небайдужому Тернополянину М. і організаторам такого екстріму за втілення мрії дітей в реальність! 

Кожен з вас може долучитися до діяльності нашого благодійного фонду «Майбутнє сиріт» і пропонувати події, зустрічі, екскурсії, практичні майстер класи, походи вихованцям закладів опіки Тернопільської області. 

Підписуйтеся на сторінки фонду «Майбутнє сиріт», щоб бути в курсі добрих справ, які творять небайдужі. 

фото - Майбутнє Сиріт

Також, ви можете надсилати благодійні пожертви на рахунок нашого фонду, щоб команда могла планувати заходи і події для дітей, які позбавленні батьківського піклування Тернопільської області», - повідомляють у благодійному фонді «Майбутнє сиріт». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі