Учням Вишнівецької школи розповідали, як запобігти насильству

27.11.2021 19:21   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Для учнів Вишнівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів провели тренінг на тему "Запобігання та протидія насильству". Захід відбувся у межах Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".

Про те, як запобігти насильству, що робити, якщо людина уже його зазнала, або стала свідком – школярам розповідали четверо спікерів – це фахівець соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Ірина Філатова, бібліотекар публічної бібліотеки Вишнівецької територіальної громади Юлія Козира, бібліотекар Вишнівецької публічно-шкільної бібліотеки-філії Жанна Швець та соціальний педагог Вишнівецької школи Інна Абрамова.

«Цей тренінг провели задля підвищення обізнаності молодого покоління громади з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості щодо нетерпимого ставлення», - розповідають у школі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі