У Бережанах провели акцію «Діти – герої безпеки дорожнього руху!»

Опубліковано:
27 Листопада, 2021

У Бережанах відбулася акція «Діти – герої безпеки дорожнього руху!». Її провели під час 2 етапу Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. Акцію організувала педагог-організатор Центру дитячої та юнацької творчості Кулакова О.І. спільно із учнями Бережанської школи-гімназії їм. Б. Лепкого (заступник із виховної роботи Обрин С.С.), поліцейськими ювенальної превенції ВП №1 м. Бережани, (інспектор ювенальної превенції Ростислав Степанчак) , та Бережанськими шерифами ЮКП 01 Бережанської міської ради.

«Поліцейські разом із Бережанськими шерифами провели лекцію “Основні правила дорожнього руху”, наголосили як вірно та безпечно пересуватись по дорожніх переходах та тротуарах, пояснили про необхідність наявності світло-відбиваючих елементів на одязі.

Аніматори та казкові герої, провели дітей через небезпечніші місця та пішохідні переходи міста та переконались, що малеча безпечно дістанеться додому після навчання.

Будьте обережні, безпека дорожнього руху крайнє важливий елемент нашого життя, адже саме неухильне дотримання цих простих правил може врятувати комусь життя», – повідомляють у ювенальній превенції ВП 1 м. Бережани»,розповіли у Центрі дитячої та юнацької творчості.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпека руху, #діти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: