Золотниківська лікарня на Тернопільщині отримала допомогу від благодійників

Опубліковано:
27 Листопада, 2021

Лікарня у селі Золотники на Тернопільщині отримала допомогу від благодійників. Матеріальну підтримка надали від німецького благодійного фонду «Святих Кирила і Мефодія» (місто Айхштет) в особі о. Андреаса Тієрмаєра, а реалізаторами стали Марійський духовний центр спільно з Тернопільським обласним відділенням Міжнародного Центру впровадження програм «ЮНЕСКО».

«Для нашої лікарні благодійники передали лікарняні ліжка, постільну білизну, засоби для обробки ран, спецодяг для медпрацівників, меблі та інші необхідні матеріали», – розповідають працівники Золотниківської лікарні.

«Одним із завдань Церкви – завжди бути поруч зі своїми вірними, дбати не лише про їхній духовний зріст, але й допомагати у скрутний період. Гуманітарна підтримка від доброчинців є виявом християнського милосердя, свідчить про розуміння та повагу до людських потреб»,кажуть священники Марійського духовного центру с. Зарваниця.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #золотники, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: