«11 засідань та понад 300 проєктів рішень»: Михайло Головко розповів про рік роботи Тернопільської облради

Опубліковано:
25 Листопада, 2021
За рік роботи Тернопільської обласної ради було проведено 11 пленарних засідань та ухвалено понад три сотні рішень.

 

–  Ключовими були рішення щодо зміни і ухвалення бюджету. Нами було профінансовано програми та виділено кошти на сфери, які найбільше цього потребують: охорона здоров’я, освіта, спорт, культура та патріотичне виховання. Підтримка наших вояків АТО, сімей загиблих, дітей-сиріт. Дуже багато програм було профінансовано, – каже Михайло Головко. – Також в цьому році профінансовано завершення будівництва даху обласного лялькового театру, розпочате ще в попередній каденції.  Вагомим питанням є будівництво  амбулаторій в нашій області. Цьогоріч їх було три, також шість приймальних відділень.

Одним з важливих напрямків роботи обласної ради є відновлення роботи тернопільського аеропорту.

– Ми виділили кошти на проектну документацію реконструкції злітної смуги і перону. Це крок, якого не робив ніхто раніше і справа нарешті зрушилася з мертвої точки, – розповів Михайло Головко. – Попередні мої розмови з Урядом, прем’єр-міністром та іншими представниками влади говорять про те, що Тернопіль не був у їх планах. Але у зв’язку з нашою активною позицією та політикою вдалося зрушити це питання з місця.

За словами очільника облради, відновлення злітної смуги потребує більше двох років.

Окрім цього, упродовж року було проведено зустрічі з представниками понад 64 країн, для того, аби привернути до області увагу іноземних інвесторів.

– Ми налагоджували контакти, щоб популяризувати нашу область, розрекламувати. Важливо показати, що в нас цікаво як з точки зору туризму, логістики, так й інвестицій. Тому ми в цьому напрямку працюватимемо і далі. Для багатьох іноземців було відкриттям, що є такий цікавий регіон. Зараз наше завдання – залучати контакти, які дозволять зайти сюди інвесторам, – зазначив Михайло Головко.

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: