Антивакцинатори вчергове використали російські посібники для проведення своїх акцій

Опубліковано:
25 Листопада, 2021

Як повідомляє «Українська правда» учасники акції антивакцинаторів висловлювали свій протест під стінами Верховної Ради, використовуючи QR-код сайту “Єдиної Росії”.

Читайте також

Служба безпеки України провела у Тернополі чергові тактико-спеціальні антитерористичні навчання
За матеріалами СБУ перед судом постануть організатори міжрегіонального наркоугруповання
З початку року кібердепартамент СБУ ліквідував 65-тисячну «армію ботів» у соціальних мережах

24 листопада кілька тисяч людей прийшли в урядовий квартал Києва на акцію, в ході якої вимагали звільнення лідера антивакцинаторського руху Остапа Стахіва, якого СБУ підозрює в замаху на повалення конституційного ладу. Спецслужбовці раніше заявляли, що заблокували всеукраїнську мережу антивакцинаторів, яку могли фінансувати росіяни.

Люди вигукували “Свободу Остапу Стахіву!” та тримали плакати “ні, біологічному тероризму”, “примусова медицина = фашизм” та власне, проти QR-кодів.

Якщо відсканувати перекреслений QR-код із плакатів – можна потрапити на сайт підконтрольної президенту РФ партії “Єдина Росія”.

Попередня акція антивакцинаторів пройшла в Києві 3 листопада. За даними сайту «Ліга.нет»  людей на захід збирали структури, наближені до РПЦ. Самі учасники активно використовували плакати, які раніше були помічені на акціях в Росії та Молдові, а одна з організаторів на камеру зізналась в отриманні фінансової допомоги з РФ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #СБУ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: