Рік на чолі обласної ради Михайла Головка: підсумки і нові виклики

Опубліковано:
24 Листопада, 2021

11 пленарних засідань, більше 300 ухвалених рішень та десятки мільйонів виділених коштів. Куди виділені, ким та на що. 25 листопада минулого року стартувала робота нового 8 скликання Тернопільської обласної ради.

За цей час депутати мали змогу виконати свої обіцянки та покращити рівень життя області. Тому настав час підсумувати поточний рік. Що вже зробили, а на що не вистачило грошей та часу, про це за чашкою кави, розповів очільник тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Читайте також

У селі Забойки на Тернопільщині – нова дорога (відео)
Михайло Головко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад в Одесі
У Скориківській громаді нова дорога з’єднає села Голотки та Кошляки (відео)

“Загалом бюджет, який прогнозовааний від власних доходів на цей рік, — це 840 мільйонів. На 9 місяців ми маємо вже майже 640 мільйонів, сподіваємось до кінця року буде виконана до кінця року дохідна частина”, — відзначив Михайло Головко.

Найбільше коштів, все ж виділили на обласні лікарні. Серед них: реабілітаційна лікарня для воїнів АТО у Більче-Золотому, котрій закупили рентген апарат за 2 мільйони гривень, та 4,5 мільйони надали обласній онкологічній лікарні на будівництво бункера. Загалом, модернізували заклади охорони здоров’я, закупили нові медичні апарати, машини швидкої допомоги, відремонтували 3 приймальні та 6 амбулаторних відділень обласних лікарень. Затвердили і кілька нових пунктів програми розвитку.

Але друге місце у чарті “виділення коштів” отримують дороги місцевого значення, каже Михайло Головко. На їх ремонт та реконструкцію з бюджету надали 600 мільйонів гривень. Найбільше отримав Тернопіль – 60 мільйонів.

Окрім цього, модернізація відбулась і в спорті. Адже наступного року у Тернополі планують побудувати льодову арену.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: