День сержанта Збройних Сил України відзначили у тернопільській артбригаді

Опубліковано:
21 Листопада, 2021

У 44 окремій артилерійській бригаді, яка дислокується у Тернополі, відзначили День сержанта Збройних Сил України. Під час урочистосте вітали сержантів і згадували тих побратимів, які загинули на війні. Про це повідомляють на сторінці 44 бригади у мережі Facebook:

«День радісний і день скорботний.

Саме такі, змішані почуття, переповнюють сьогодні військовослужбовців нашої, 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Радісний – бо сьогодні, 18 листопада, відповідно до Указу Президента України від 19 квітня 2019 року №153/2019, в Україні відзначають День сержанта Збройних Сил України. З нагоди свята в бригаді провели урочисті заходи, привітали весь сержантський корпус – опору і підтримку командирів, відзначили кращих, вручили грамоти, відзнаки, цінні подарунки.

І скорботний, бо рівно 6 років тому, 18 листопада 2015 року, загинула наша бойова посестра Алла ВОВК. Алла Юліанівна була санітарним інструктором і, в той фатальний день, доставляла поранених до шпиталю в районі проведення антитерористичної операції. Та, на превеликий жаль, рятуючи життя побратимів, пожертвувала своїм.

На честь загиблої героїні у бригаді проведено поминальну панахиду, пролунав Дзвін Пам’яті, салютна команда здійснила три залпи зі стрілецької зброї, а військовослужбовці вшанували світлу пам’ять загиблої хвилиною мовчання.

Спи спокійно, дорога подруго. Пам’ятаємо. Не забудемо. Не пробачимо…»,йдеться у повідомленні.

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #артбригада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сержант, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: