На Тернопільщині незаконно перегороджують річку Золота Липа?

Опубліковано:
20 Листопада, 2021

На Тернопільщині незаконно перегороджують річку Золота Липа – про це у мережі Facebook написала місцева жителька Ira Petriv. Зокрема, у повідомленні жінка пише:

«На території колишнього Бережанського району, Саранчуківської сільської громади, невідомі особи розпочали незаконне перегородження річки Золота Липа чим в подальшому, при повенях може бути загроза виходу води із русла ріки, також через це надмірне стримування води, оголюється русло нижче незаконної греблі, течія припиняється, влітку в період нересту – це масова загибель фауни, висихання русла, гниття і розкладання загиблих організмів, які несуть загрозу санітарного характеру населенню. Прошу голову громади Петровського В.М. звернути увагу на дане самоправство і свою чергу звернутися до вище стоячих органів, а саме (МВС, екологічної інспекції̈, природоохоронні органи, управління водгоспу) для встановлення місця, обставин і покарання винних у вчинені даного проступка!!»,зазначає Ira Petriv.

null

 

 

null

 

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #золота липа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: