Смертельна ДТП неподалік Тернополя: у поліції розповіли деталі (ФОТО)

Опубліковано:
19 Листопада, 2021

Автопригоду з летальними наслідками зареєстрували поліцейські 18 листопада на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький- Знам’янка, в селі Смиківці.

Читайте також

Водія, який вчинив ДТП у Монастириськах, шукає поліція
У Монастириськах водія з понівеченого автомобіля діставали рятувальники (ФОТО)
Збирають кошти для родини Алли і Володимира Подоляків, які загинули в страшній аварії в Шабалині

Там не розминулися вантажівка та легкове авто. За словами водія автомобіля VOLKSWAGEN JETTA, він рухався дорогою за позашляховиком марки Toyota. В якийсь момент кросовер різко змінив напрям руху, перелаштувавшись у праву смугу транспортного потоку, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Саме в цей момент водій VOLKSWAGEN побачив перед собою вантажівку DAF, яка стояла з увімкненим лівим покажчиком повороту. Чоловік спробував уникнути удару, але не встиг і в’їхав лівою частиною іномарки у вантажівку. Пасажир, 1996 року народження загинув на місці події. Водія та ще одного пасажира з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

Триває слідство згідно ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: