«Велике будівництво мало б початися з захисту нашого кордону», – Михайло Головко

19.11.2021 13:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Зараз найважливішим завданням для влади є захист українсько-білоруського кордону.
 
Таку думку висловив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко в прямому ефірі програми «Говорить Великий Львів».

Політик зазначив, що кризи, схожі до тієї яку зараз ми бачимо на польсько-білоруському кордоні, вже неодноразово повторювалися в світовій історії.

 Ми бачимо, як стрімко змінюється світ. Пригадуєте пафосні заяви великих політиків про мультикультуралізм в Європі, який в результаті помер, чи міграційну кризу між Америкою і Мексикою, яка щодня загострюється? Тож те, що відбувається на польсько-білоруському кордоні, – не ноу-хау. Просто Путін – "хороший" учень, він має з кого брати приклади. Тож ті самі методи застосовує прости своїх опонентів для тиску, – зазначає Михайло Головко.  В 2011 році, коли почалася арабська весна, згадайте навалу мігрантів до Європи, спровоковану війною на Близькому Сході. Політики-ліберали, які казали: «Наша домівка відкрита, приїжджайте», стимулювали ріст їхньої кількості у європейських країнах. Це закінчилося тим, що сьогодні в Європі підривають  церкви і ставлять мечеті. Своєю мультикультурною політикою ЄС призводить до загибелі й нашої християнської цивілізації.

Зараз особливо важливо зосередити увагу на захисті українсько-білоруського кордону, каже голова Тернопільської облради.

 Велике будівництво мало би починатися з стін на захист нашого кордону, як це зробили інші країни. Ми розуміємо, що світ змінився і через 10 років він буде абсолютно інший. Щоб зберегтися як нація, держава, зберегти свою культуру, віру, церкву, мову ми маємо це захищати.  В тому числі і кордони. Економічно, політично, ментально, культурно – на всіх рівнях буде тривати боротьба, легко не буде, – додає Михайло Головко.

Політик додав, що зараз Україні потрібно будувати політику економічного націоналізму.

– Таким чином ми захистимо нашу економіку, військо, кордони і державу. Влада, на мою думку, мала б негайно скликати засідання РНБО. Потрібно ввести воєнний стан на території кордону з Білоруссю, скликати збори Нацгвардії. Наша держава - в наших руках. Якщо ми цього не зробимо, мігранти зметуть нас, – резюмував Михайло Головко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі