«Ukrainian military coffe»: файна кавова локація у файному місті «Тернопіль»

Опубліковано:
18 Листопада, 2021

Хто не любить каву? Каву люблять та споживають майже всі. Цей смачний ароматний напій, який дарує відчуття бадьорості, задоволення та натхнення, недарма є чи не найулюбленішим в усьому світі. «Після чашки кави все спалахує, думки тісняться, як батальйони великої армії на полі битви», – так образно два століття тому сказав відомий французький письменник Оноре де Бальзак. А в теперішній час  каву та армію  в Україні поєднав бренд «Ukrainian military coffe».

Читайте також

Фахівці з’ясували, що кава корисна для серцево-судинної системи
В Тернополі стартував проєкт «Кава з волонтером»
Головна кавова компанія в Італії LAVAZZA буде пропонувати каву в їстівних чашках
100 цікавих фактів про каву

«Ukrainian Military Coffee» –  мережа кавових закладів,  проєкт ветеранів російсько-української війни. За словами засновника,  ветерана Андрія Медведька, це не просто бізнес та продаж кави, це – соціальний проєкт, популяризація ветеранської справи, формування позитивного образу ветерана в суспільстві, а також популяризація в такий спосіб патріотизму та підтримка військових на фронті. 

Така кавова локація віднедавна є і в Тернополі по вулиці Збаразькій, 2а. Тернополянин, учасник бойових дій  Олексій Дмитрук після звільнення з лав поліції особливого призначення у цивільному житті  вирішив започаткувати власну справу. У цьому його підтримав  брат і порадив на умовах франшизи відкрити у файному місті «Ukrainian Military Coffee».  

– Для тернополян – це нова цікава кавова локація. Приваблює колекція шевронів ЗСУ та силових структур на вітрині. Місце розташування також вдале, бо неподалік дислокується військова частина, і  військові можуть забігти  посмакувати кавою. Для учасників бойових дій – 50% знижка на напої. А  10 % виручених коштів  спрямовується «на набої», тобто на підтримку бійців на передовій, – розповідає Олексій. – В день  відкриття ми за ідеєю побратимів зі Львова постелили килимок так званих «ДНР» та «ЛНР», то він викликав  чималий ажіотаж. А охочих покавувати і сфотографуватися є щодня. І це приємно. Щиро всіх запрошуємо.

Раніше хлопець займався кіокушин-кан карате та таїландським боксом, навіть виконав норматив кандидата у майстри спорту з карате, є багаторазовим переможцем та призером чемпіонатів України, а зараз йому подобається готувати каву та розвивати свій невеличкий бізнес. На даний час пропонує кавової напої, чаї натуральні, готує  паніні. У планах – реалізація  фасованої брендованої кави, функціонування літнього майданчика .

У кожного з нас має бути час на каву – є такий гарний вислів. А у кожного тернополянина чи гостей міста хай  знайдеться час на  «Ukrainian military coffe», щоб підбадьоритися  і одночасно  підтримати захисників України. Кава тут смачна і зустрічають усіх з радістю. Я в цьому переконалася. Переконайтесь і Ви.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ukrainian military coffe, #кава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: