Меблі-трансформери з’явилися у відповідь на потребу в економії простору. Коли кожен міліметр на вагу золота, потрібні моделі, які виконують кілька функцій. Першим виробом такого типу називають стіл «пташина клітка», що разом з вбудованим стільцем легко складається після обіду, не займаючи багато місця. Однією з найпоширеніших моделей-трансформерів вважається диван-ліжко, яке можна вибрати та замовити в інтернет-магазині AMF. Мешканців скромних за площею квартир вони рятують, забезпечуючи максимальний комфорт в експлуатації.

a8k-I3zstxxaD7Ctx4hEBHv-T5EQ7VLNLnAkxfKEac4lYuEUQEJHagUDmZN-KhmUeHNyQA0JUi30LoEujWPmh5o4CaSi46eA-zApJFKKBHlpeH6yL9oOvwTKEe4lyGZYgmO0fDLM

Переваги меблів

У першу чергу диван-ліжко забезпечує раціональне використання простору, що вдвічі важливо, коли необхідні меблі для маленької кімнати. За умови вибору якісної моделі покупець отримує зручне місце для сну. Тільки на відміну від повноцінного ліжка, такий диван не займає все приміщення, тому можна розмістити поруч шафи чи тумби. Також він має такі переваги:

  • Проста конструкція: меблі легко трансформуються без особливого зусилля.
  • Не потрібно купувати додатково матрац для влаштування місця для сну.
  • Широкий вибір. У AMF знайдеться модель, що ідеально доповнить простір, враховуючи побажання стосовно кольору та дизайну.

Донедавна дивани, що трансформуються в ліжко, викликали сумніви щодо практичності та надійності. Сучасні технології дають змогу створювати меблі, що прослужать довгі роки, якщо навіть виникає потреба в щоденному використанні механізму. Однак в такому випадку треба особливу увагу приділяти якості всіх елементів, щоб трансформер не вийшов з ладу передчасно. Найбільш надійні механізми:

  • Євро-книжка.
  • Клік-кляк.
  • Дельфін.
  • Акордеон.

Перший варіант цінують за легкість у розкладанні, велику площу, наявність ящику для зберігання речей.

zU2qYh9ufV2gbv8E3m7Q362L5ewtUMwhUQsmxdeL9yXZfrxb2eguHBB60tQ6be3Ncscq0r6TzY8eWKOwBTu8_59HqKb9cT023q1MB-y8_otPMk_uaIzha7_GY5RIDvDZrZMebnUA

Недоліки дивана-ліжка

Переважно виникають запитання стосовно зручності використання меблів як місця для сну. Оскільки для ліжка можна обрати дуже якісний матрац, влаштовуючи індивідуальні уподобання та стан здоров’я. Однак сучасні трансформери не поступаються за зручністю. Якщо планується щоденне використання меблів як місця для сну, особливу увагу звертають на наповнювач:

  • Блок з пружин вважається класикою, цінується за рівномірний розподіл ваги та надійну підтримку тіла.
  • Пінополіуретан розраховано на довгий термін експлуатації, він витримує навантаження, демонструючи швидке відновлення форми після деформації завдяки високим показникам пружності.
  • Синтепон трапляється в бюджетних моделях, а для забезпечення здорових умов для сну рекомендовано обирати моделі, де такий наповнювач доповнює інші — ППУ чи пружинний блок.

 GcgcArVFoNeOBenYOAAyKnvi2-VikgtJLfMrca6wztSbPOigt2do-_V6sdgP0TdwMEI-uV7x9bGt8P7uI8kUNBkKeKBx23BRu4tyT9kjv3tS6U3jvrzXIYZdn4ibM3n-4UHyUgqe

Ще говорять про невідповідність трансформерів нормам санітарії та гігієни. Оскільки вдень на дивані сидять, нерідко у вуличному одязі, інколи обідають, це потенційно більш брудне місце, ніж ліжко. Через це варто обирати моделі, оббиті матеріалами, стійкими до вологи та до механічної чистки. Якщо в домі живуть тварини, перевагу надають тканині, стійкій до прилипання вовни.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #диван, #диван-ліжко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: