Жителю Козови обіцяли “компенсацію” за неякісні ліки, а вкрали в нього 26 тис грн

17.11.2021 17:11   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Шахраї задурили голову 64-річному козівчанину обіцянками повернути кошти начебто за неякісний товар. Чоловік повірив у доброчесність зловмисників і втратив 26 тисяч гривень.

Читайте також

У Чорткові літній чоловік спокусився на чужий гаманець з 400-ма гривнями
Ховав під одяг: у Тернополі затримали крадія
Аферисти ошукали жителів Тернопільщини майже на 20 000 гривень

Зі слів потерпілого, до нього зателефонував чоловік, назвався співробітником державної виконавчої служби і поцікавився, чи не купував козівчанина лікарських засобів у відомої фармацевтичної компанії, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На ствердну відповідь посипалися обіцянки про компенсацію. Мовляв, виявлено факт реалізації компанією неякісних препаратів, тому можете розраховувати на повернення  60 тисяч гривень моральної шкоди. Спокусившись на таку щедру обіцянку, козівчанин без вагань виконав умову незнайомця і перечислив 26 тисяч гривень начебто для оформлення документів. До сьогодні компенсації так і не отримав, збагнув, що потрапив у тенета шахраїв та із заявою звернувся до поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР за частиною 1 статті 190 ККУ. Поліцейські застерігають краян не довіряти нікому, коли йдеться про ваші гроші.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі