Головна увага — дорозі Єдності: на Тернопіллі перебуває Прем’єр-Міністр України

Опубліковано:
16 Листопада, 2021
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль проінспектував хід виконання робіт на автошляху М-30 Стрий – Ізварине. Ця дорога є головним об’єктом «Великого будівництва» 2021 року у Тернопільській області.

Читайте також

Дорогу, яка з’єднує села Скала-Подільської громади, завершують ремонтувати
Ремонтують стратегічно важливу дорогу до цукрових заводів
Струсівський міст готують до відкриття


 
Як зазначив голова облдержадміністрації Володимир Труш, у Тернопільській області ремонт 66,3 км Дороги Єдності впевнено просувається до завершення. На понад 60 кілометрах вже нанесено дорожню розмітку.
 
Найскладнішою залишається ділянка у межах міста Бережани, де капітальний ремонт включає відновлення комунікацій.
 
«На 64,1 км автошляху вже укладено фінішний шар покриття. Це ділянки з Тернополя до Бережан та з Бережан до межі області. Капітально ремонтовані 2,2 км у межах міста Бережани – з влаштованим шаром основи. Крім ремонту покриття ремонтують 13 штучних споруд у складі дороги. Проїзд 8 мостами вже відкрито. Так, нещодавно забетонували останні 3 мости у Бережанах та Підвисокому», – каже голова ОДА Володимир Труш.
Частиною М-30 – нового найдовшого автомобільного маршруту України є сучасна дворівнева дорожня розв’язка на Гаївському шляхопроводі. Торік з державного бюджету на її будівництво виділено 190 млн грн.
 
Крім того, оголосили міжнародний тендер на будівництво північно-східного обходу Тернополя, який з’єднає населені пункти Шляхтинці та Смиківці, і дві міжнародні траси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече й М-30 Стрий – Ізварине.
 
Для реалізації проєктів було враховано три важливих аспекти: екологія, археологія та думка громадськості. Після цього у 2020 році стартував викуп земельних ділянок під будівництво.
null

 
 
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини, #шмигаль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: