У Тернополі 35-річний іноземець вдарив ножем охоронця бару

Опубліковано:
15 Листопада, 2021

Зловмиснику слідчі Тернопільського районного управління поліції оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Читайте також

Дії Андрія Пекельного з Теребовлі, який, захищаючись, смертельно поранив одного з нападників, визнали правомірними
На Тернопільщині затримали громадянина Китайської Народної Республіки, який нелегально перебував на території країни
До 12 років позбавлення волі засудили тернополянина, який жорстоко вбив співмешканця матері

За вчинене йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

До співробітників поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із  барів міста Тернополя відвідувач під час конфлікту завдав удар гострим предметом охоронцю закладу. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Потерпілого, 26-річного жителя Тернопільського району, з проникаючи пораненням черевної порожнини шпиталізували до лікарні. Допоки медики рятували життя молодому чоловікові, працівники поліції встановлювали обставини інциденту та розшукували зловмисника.

У ході оперативних заходів правоохоронці затримали причетного до нанесення тілесного ушкодження охоронцю. Ним виявився 35-річний громадянин Республіки Сьєрра-Леоне. Чоловік проживає на території України законно, раніше в поле зору поліцейських не потрапляв.

За попередніми даними, іноземець неодноразово раніше відпочивав в даному закладі громадського харчування та завжди поводився зухвало. Під час останнього візиту до бару він теж проявляв неповагу до оточуючих  та на зауваження працівників закладу не реагував. На цьому ґрунті  у нього виник словесний конфлікт з охоронцем.  У ході якого іноземець схопив предмет, схожий на ніж та наніс ним удар в живіт потерпілому. Після цього з місця події втік.

Наразі громадянин Сьєрра-Леоне затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу на період проведення досудового розслідування.

 Відділ комунікації поліції Тернопільської області 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/kriminal/ternopilski-policzejski-zatrimali-inozemczya-pidozryuvanogo-u-nanesenni-tyazhkogo-tilesnogo-ushkodzhennya-oxoronczyu-baru/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іноземець, #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: