Поліцейський офіцер незабаром працюватиме у Чортківській громаді

Опубліковано:
13 Листопада, 2021

Поліцейські офіцери незабаром почнуть працювати у Чортківській громаді. Про це йшлося під час зустрічі керівника громади Володимира Шматька,  начальника Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника та начальника головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола. Нововведення щодо охорони порядку передбачені пілотним проектом Національної поліції під назвою «Поліцейський офіцер громади».

«Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там. Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї, то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевих жителів населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Серед усіх, хто виявить бажання, проводитимуть два етапи відбору. Перший – тестування (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства тощо. Другий – спеціальна комісія з Національної поліції України та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю. Після цього ті, кого обере комісія, протягом 2,5 місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс: тактична підготовка з елементами моделювання ситуацій; методи контраварійного кермування; розвиток навичок проактивної діяльності; сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади», – розповів Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: