У Тернополі вдруге відбудеться масштабна онлайн-подія YouthSpeak Forum

12.11.2021 17:24   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Для молоді Тернополя уже вдруге проведуть подію YouthSpeak Forum, яка відбудеться 13-14 листопада. Минулого року гаслом події було #ЗнайдиСебе. Цьогоріч учасники події будуть реалізовувати себе разом з гаслом #реалізуYOU.

 Яка мета події?

Основна ціль події - показати молоді, яка хоче знайти себе, можливості для розвитку, нетворкінгу, реалізації та працевлаштування у Тернополі. Форум збирає однодумців, представників громадського та бізнес секторів для отримання нових перспектив.

 Як буде відбуватись подія?

Через карантинні обмеження, подія буде відбуватись онлайн на закритому каналі YouTube. Однак учасники будуть мати можливість отримати власні пакети-делегата у точці видачі.

 Хто спікери?

Саша Вебстер - популярний український відеоблогер та актор розмовного жанру. Він розповість про внутрішню мотивацію, Юліана Кіндрадська - працювала над створенням візуального контенту для Lenovo, Vichy, NYX, а на форумі розповість про соціальні мережі та можливість заробляти у них. Ігор Кусяк - тренер з ораторського мистецтва, який навчить делегатів говорити так, щоб їх почули. Тетяна Білінська - кандидат психологічних наук, яка виступить із темою “Особисті кордони та як їх будувати” . Віктор Калінчук розповість молоді про нетворкінг як інструмент для працевлаштування, оскільки уже 8 років займається менеджментом у ІТ-компаніях. Марічка Юрчак, яка є співзасновницею креативного кластеру Na пошті розповість про те, як справлятись з факапами.

Які партнери?

Найбільше ініціативу підтримують тернопільські ІТ компанії: Crowdin, Eleks, Unicorn, Wise Engineering, Apiko. Саме вони будуть нетворкати з тернопільською молоддю та розкажуть про можливості, які є у їхніх компаніях.

 Однак, такі компанії як “Школярик”, “Молокія”. “Сумна вівця”, “Коза дереза”, “Сорока” також підтримають подію, оскільки будуть надавати приємні бонуси для пакетів делегатів.

 Де зареєструватись?

На сайті події - https://youthspeakforum.aiesec.ua/ysf-ternopil

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі